Grupă bilingvă germană-engleză

New in town!!!

  Stimaţi părinţi, ne bucurăm să vă aducem la cunoștinţă faptul că de anul acesta inaugurăm o Grupă cu predare exclusiv bilingvă germană-engleză! Grădiniţa Maria Natalia vă oferă posibilitatea de a vă pregăti copilul în vederea admiterii cu brio la Colegiul Goethe, una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din București! Predarea tuturor domeniilor de activitate în cadrul Grădiniţei Maria Natalia se va realiza exclusiv in limbile germană și engleză, urmând ca la absolvirea celor 3 ani de învăţământ preșcolar la această grupă bilingvă să beneficiaţi de Diploma de specialitate.
  Educatoarea de la această grupă este absolventă a Colegiului German Goethe din anul 2007 și a Cursurilor în limba germană efectuate la Institutul Goethe din München, unde a dobândit Certificat de competență lingvistică în limbile germană și engleză.
  În cadrul activităţilor educaţionale copilul va fi încurajat și îndrumat îndeaproape să-și dezvolte limbajul prin jocuri de mișcare, basme, povestiri, cântece, jocuri de rol, planșe, imagini reprezentative, diapozitive, dar mai ales se va pune accent pe interacţiunea copil-educatoare și copil-copil.
  Orice discuţie purtată cu copilul in limba germană va fi de așa manieră încât el sa pătrundă conţinutul frazei fără a fi nevoie de o traducere detaliată, asigurând astfel o învățare fluentă a limbii germane, iar evoluţia copilul dumneavoastra va fi monitorizată cu atentie.
  De asemenea, toate activităţile desfășurate în cadrul Grupei bilingve germană-engleză vor fi realizate cu ajutorul materialelor didactice de specialitate, oferite ca suport educațional de către Grădiniţa Maria Natalia!
  Vă aducem la cunoștinţă faptul că înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile (12).
Ajută-ţi copilul să zâmbească, să vocifereze, să simtă și să chicotească în limba germană!♥️♥️♥️

This entry was posted in Anunturi generale. Bookmark the permalink.

Comments are closed.