Grupă bilingvă germană-engleză

!!! New in town !!!

Stimaţi părinţi, ne bucurăm să vă aducem la cunoştinţă faptul că de anul acesta inaugurăm o Grupă cu predare exclusiv bilingvă germană-engleză! Grădiniţa Maria Natalia vă oferă posibilitatea de a vă pregăti copilul în vederea admiterii cu brio la Colegiul Goethe, una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Bucureşti! Predarea tuturor domeniilor de activitate în cadrul Grădiniţei Maria Natalia se va realiza exclusiv in limbile germană şi engleză, urmând ca la absolvirea celor 3 ani de învăţământ preşcolar la această grupă bilingvă să beneficiați de Diploma de specialitate.

Educatoarea de la această grupă este absolventă a Colegiului German Goethe din anul 2007 şi a Cursurilor în limba germană efectuate la Institutul Goethe din München, unde a dobândit Certificat de competenţă lingvistică în limbile germană şi engleză.
În cadrul activităţilor educaţionale copilul va fi încurajat și îndrumat îndeaproape să-și dezvolte limbajul prin jocuri de mişcare, basme, povestiri, cântece, jocuri de rol, planşe, imagini reprezentative, diapozitive, dar mai ales se va pune accent pe interacţiunea copil-educatoare și copil-copil.
Orice discuţie purtată cu copilul in limba germană va fi de aşa manieră încât el sa pătrundă conţinutul frazei fără a fi nevoie de o traducere detaliată, asigurând astfel o învățare fluentă a limbii germane, iar evoluţia copilul dumneavoastra va fi monitorizată cu atentie.
De asemenea, toate activităţile desfăşurate în cadrul Grupei bilingve germană-engleză vor fi realizate cu ajutorul materialelor didactice de specialitate, oferite ca suport educational de către Grădiniţa Maria Natalia!
Vă aducem la cunoştinţă faptul că înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile (12).
Ajută-ţi copilul să zâmbească, să vocifereze, să simtă şi să chicotească în limba germană!❤❤❤

Scroll to Top