Program

 Grădiniţa Maria Natalia are un orar flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră zilnice prin intermediul unor programe principale de funcţionare care asigură copilului dumneavoastră activităţi variate de petrecere a timpului în fiecare zi.

Program scurt:8:00 - 13:00
Program Prelungit:8:00 - 18:00
Program de odihnă:14:00 - 16:00
Sâmbătă - Duminică:Închis
Program scurt:8:00 - 13:00
Program Prelungit:8:00 - 18:00
Program de odihnă:14:00 - 16:00
Sâmbătă - Duminică:Închis

Grupa Mică

– 3 ani – 4 ani (15 copii în grupă)

Grupa Mijlocie

– 4 ani – 5 ani (15 copii în grupă)

Grupa Mare

– 5 – 6 ani (15 copii în grupă)

Vacanţe: Sărbătorile legale (1 decembrie, 1 mai), 1 săptămână între Crăciun şi Anul Nou.

În taxa de şcolarizare aferentă programului scurt sunt incluse micul dejun, gustarea de fructe şi masa de prânz. Taxa de şcolarizare aferentă programului prelungit include micul dejun, gustarea de fructe, masa de prânz şi gustarea după programul de odihnă.

Activităţi opţionale şi extracurriculare:

Grădiniţa Maria Natalia vine în sprijinul dezvoltării copilului dumneavoastră prin programe variate de activităţi opţionale oferind cursuri de limba engleză și pian (incluse în taxă), sau cursuri de balet, aikido, club arte (neicluse în taxă) precum şi activităţi extracurriculare prin organizarea de vizite, excursii, petreceri cu ocazia sărbătoririi zilelor de naştere şi onomastice.
Vă mulţumim pentru vizită, vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru a asigura o educaţie armonioasă în această etapă de creştere a copilului dumneavoastră!

Scroll to Top