Despre noi

Grădiniţa Maria Natalia – mai aproape de lumea basmelor și a jocurilor – dăm frâu liber imaginaţiei, stimulăm creativitatea și dezvoltăm inteligenţa.

   Suntem un colectiv tânăr ce avem ca obiectiv central – copilul – cu tot ce implică EL: educaţie, dragoste și integrare în societate.

   Dorim ca și părinţii să ne fie alături și să participe la dezvoltare copiilor lor prin diferite activităţi. Vizitaţi-ne și vă veţi convinge de ceea ce oferim copiilor dumneavostră.

   Aşa cum ştim cu toţii, jocul este cel mai eficient mijloc a capta atenţia unui copil, de a-l motiva şi de a-l ajuta să descopere lumea. Astfel, vedem lumea prin ochii copilului dumneavoastră şi împreună cu el explorăm:
lumea fascinantă a cuvintelor – prin activităţile de educare a limbajului şi învăţare a limbilor străine;
lumea complexă a cifrelor – prin activităţile matematice;
lumea culorilor şi a gusturilor – prin activităţile de cunoaştere a mediului înconjurător;
lumea bunelor maniere – prin activităţile de educaţie pentru societate;
lumea sunetelor şi a culorilor – prin activităţile muzicale şi artistico-plastice;
lumea sportului şi a mişcării – prin activităţile in aer liber, vizite la muzee, grădina zoologică.

Obiectivele Noastre

– Asigurarea unui act educaţional de performanţă, care să contribuie la formrea unei personalităţi autonome și creative, la formarea unor copii sănătoși și eficienţi, activi, cooperanţi, care să se adapteze cu ușurinţă la mediul competitiv și la orice situaţie de viaţă;
– Asigurarea unui bun management și o preocupare permanentă pentru un act educaţional de calitate;
– Educarea copiilor în spiritul respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, al demnității umane și toleranței, al schimbului liber de opinie.

   Grădiniţa funcţionează într-o vilă spaţioasă de 300 mp, dispusă pe parter şi 2 etaje, fiecare cu grupuri sanitare proprii şi spaţii de joacă amenajate pe nivele de vârstă. Aceasta are în dotare săli de clasă spaţioase şi luminoase, sală de mese, terasă amenajată în aer liber, cu pavele de cauciuc, leagăn, tobogan şi jucarii de exterior, cabinet medical cu asistent medical şi medic pediatru. Grădiniţa dispune de bucătărie proprie modern echipată şi utilată avizată sanitar. Meniul zilnic este preparat exclusiv din ingrediente adecvate vârstei fiind conceput şi supravegheat de un medic nutriţionist.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să găsim împreună soluţia avantajoasă pentru a asigura o educaţie armonioasă în această etapă de creştere a copilului dumneavoastră.

Regulament de ordine interioară

Scroll to Top