Ingrid's Club

Bun venit la Ingrid's Club

Pregătim COPIII de astazi, LIDERII DE MAINE!

Bine ați venit în lumea fermecată a educației oferită de Ingrid’s Club ! Ingrid’s Club este un spațiu plin de culoare și bucurie, unde micuții noștri exploratori își încep călătoria magică în lumea cunoașterii și a jocului.

NE JUCĂM, ÎNVĂȚAM, CREȘTEM ÎMPREUNĂ!

Cine suntem noi ?

Ingrid’s Club este o unitate de învățământ prescolar ACREDITATA de Ministerul Educației Naționale prin Ordin al Ministrului Educației Naționale și este din anul 2022 membra a Asociației Școlilor Particulare din România.În procesul instructiv-educativ marjam pe abordarea STANDARDIZATA a învățării și urmărirea sistematica a progresului școlar și extrascolar. Aceasta gradinita a adoptat parteneriatul cu platforma digitala KINDERPEDIA
Care obiective avem ?

Care este misiunea noastra ?

Să construim împreună o mentalitate deschisă, adaptabilă şi curajoasă, pornind de la un curriculum provocator, capabil să construiască inspirație, colaborare și motivația de a aduce bine în lume.

Mai avem ca obiectiv devenim un model de pedagogie progresivă, de tehnologii inovative în învățare, atât pentru copii, cât și pentru profesori și familii; elevii noştri vor fi exemple de adulți integri, pasionați și motivaţi să aducă autenticitate în interacţiune şi contribuție relevantă în creșterea comunităţilor lor de viitor.

Ce le putem oferi copiilor ?

Oferim tot ce e mai bun pentru copilul tau

EDUCATIE

Oferim o educație formată pe potențialul individual al fiecărui copil printr-un învățământ care să ofere o perspectiva internațională și să dezvolte pasiunea de a studia.

CURRICULUM

Grădinița dispune de un Curriculum care va asigura o baza solidă în achiziționarea noțiunilor și abilităților descoperite în fiecare zi în universul literaturii, matematicii, științei, artei.

MEDIU ATRACTIV

Dispunem de un mediu care ofera atat grija si atentie, dar si un spatiu modern in care fiecare copil are posibilitatea sa isi dezvolte la maxim potentialul si sa se simta apreciat.

MENTALITATE DESCHISA

 Toţi membrii comunității de la Ingrid's Club sunt deschişi, respectuoși și toleranți. Căutăm să aflăm despre ceilalţi, recunoscând atât diferențele, cât şi asemănările noastre, pentru a crea o lume mai bună.

IMBRATISAM TEHNOLOGIA

Îmbrăţişăm tehnologia, ca sprijin și sursă în creșterea academică a elevilor

VIZIUNE VS MISIUNE

Să devenim un model de pedagogie progresivă, de tehnologii inovative în învățare, atât pentru copii, cât și pentru profesori și familii.

Ce le putem oferi copiilor ?

Oferim tot ce e mai bun pentru copilul tau

Dezvoltare Personala

Fiecare copil este unic și are nevoie de o atenție specială, deoarece el evoluează pe tot parcursul sau educațional.

Masa

În grădinița noastră, alimentația este o parte esențială a rutinei zilnice. Fiecare masă este gândită cu grijă pentru a oferi copiilor noștri cei mici o dietă echilibrată

Dictie/Logopedie

Dicția de la o vârstă fragedă joacă un rol vital în dezvoltarea personalității copiilor, le formează abilități de comunicare eficiente, le permite să se exprime în mod mai clar.

Funny English

Este o activitate adresata copiilor prescolari, cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, desfasurata intensiv. Jocul ramane la aceasta grupa de varsta cea mai eficienta metoda de asimilare a limbii engleze.

Joc si Miscare

La grădinița, copiii pot participa la diverse jocuri care implică alergat, sărit, aruncat mingea sau alte activități care îi țin în mișcare.

Activitati Extracurriculare

Grădinița Ingrid's Club isi doreste sa le dea copiilor nu doar prilejul de a-si dezvolta intelectul, ci si de a-si a-si da frau liber creativitatii

Ce mai poate oferi gradinita noastra ?

Grădinița “Ingrid’s Club”  oferă un program educațional bine structurat și adaptat nevoilor copiilor de vârste mici. Un program educativ variat și bine conceput poate sprijini dezvoltarea fizică, socială, intelectuală și emoțională a copiilor.

Ne concentrăm pe nevoile individuale ale fiecărui copil și le oferim atenție personalizată pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim. Evaluăm și monitorizăm progresul fiecărui copil și colaborăm cu părinții pentru a asigura o creștere armonioasă.

Grădinița noastră oferă un mediu sigur, confortabil și stimulativ, care este asemenea unei extensii a căminului. Copiii se simt în largul lor și sunt încurajați să exploreze și să învețe prin joacă și experiențe pozitive.

Grupele Noastre

Grupele noastre sunt special create pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui mic explorator. Fiecare zi este plină de aventuri și descoperiri. Fiecare grupă este împărțită pentru a le oferi copiilor oportunități de descoperire și dezvoltare într-un mediu plin de bucurie și încredere.

Grupa Mica

Grupa mică este o lume vibrantă și plină de descoperiri pentru cei mici, cu vârste între 3 și 4 ani. Acești mici exploratori au ochii luminoși și deschiși spre minunile din jurul lor. Activitățile din această grupă sunt centrate pe joc și învățare prin experiență

Grupa Mijlocie

Grupa mijlocie este locul în care copiii în vârstă de 4-5 ani continuă să-și dezvolte abilitățile sociale, cognitive și emoționale. Copii  sunt mai pregătiți să se implice în activități structurate și să înceapă să înțeleagă conceptele de bază, cum ar fi numerele, literația și regulile de bază.

Grupa Mare

Grupa mare este ultima etapă înainte de școală și reprezintă un moment crucial în pregătirea pentru învățământul primar. Copiii de 5-6 ani sunt mai concentrați și mai dornici să învețe, iar această grupă se axează pe pregătirea lor pentru a face față provocărilor școlii.

Hai să explorăm împreună!

Doresti ca micutul tau sa fie educat de noi ?

Poti face o cerere inscriere direct pe site-ul nostru. Pe pagina noastra de contact , avem un formular de inscriere , unde se trec datele copilului, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

Sau poti sa-ti inscri copilul direct de la site-ul nostru. Se completeaza niste formulare si copilul tau este gata de a pasi spre  calea educatiei.

Sa completeze integral fisa de inscriere si sa puna la dispozitia conducerii gradinitei documentele necesare pentru inscrierea copilului:
– copie dupa certificatul de nastere al copilului;
– copii dupa actele de identitate ale parintilor;
– aviz epidemiologic;
– copie dupa carnetul de vaccinari al copilului;
– buletinele de analize obligatorii pentru copii: examen coproparazitologic, coprobacteriologic, exudat faringian si exudat nazal, examen urina;
– sau orice documente importante ce intereseaza institutia educationala.

Recenzii

Recomandările și recenziile pozitive ale altor părinți care au avut experiențe bune cu Grădinița “Ingrid’s Club” pot influența decizia de a alege această instituție.

Bianca Popescu
Bianca Popescu
2023-09-13
Un colectiv foarte unit cu un tonus deosebit și o răbdare de fier. Good people!
Loredana Suciu
Loredana Suciu
2023-08-02
O gradinita in care se tine cont de particularitatile personalitatii copiilor, de interesele si dorintele acestora. Se integreaza activitatile din curriculum pe domenii experientiale, cu activitatile liber alese si cele extra-scolare, astfel incat copiii sa nu simta nici un fel de presiune din partea cadrului didactic in procesul instructiv-educativ. Jocul este activitatea principala a copiilor, activitatile desfasurandu-se natural, intr-un cadru prielnic dezvoltarii lor emotionale, psihologice si sociale. Ca si spatiu al desfasurarii activitatilor, salile de grupa compartimentate pentru nivelul copiilor, curtea foarte mare in care copiii se simt liberi si au spatiu pentru explorat si bucataria proprie in care se gateste zilnic.
Marina Chersin
Marina Chersin
2023-08-02
Foarte mulțumită de aceasta grădinița. Tot personalul este foarte bun și respectuos. De cand a început grădinița am văzut mari schimbări la copilul meu, cele mai importante fiind la vorbit. Copilului ii plac activitățile făcute zilnic și este foarte fericit ca învață lucruri noi❤️ Recomand cu drag grădinița și doamna educatoare Iuliana este minunata
Hanna
Hanna
2023-08-02
My daughter really likes the kindergarten, she goes there with pleasure. We came from another country, for a year my daughter learned to speak Romanian a little. The teaching staff is very friendly. Professional work of teachers with a very kind attitude towards children. Thanks to the whole team for making my daughter happy.
Bugeac Eduard Ionut
Bugeac Eduard Ionut
2023-08-02
Personal dedicat si implicat!

CHESTIONAR OPTIONALE

ENGLEZA

4 cursuri/luna
8 Cursuri/Luna

ZI SI ORA PROGRAMATA PER ACTIVITATE

Data se va stabili ulterior in functie de numarul cursantilor

DEZVOLTARE PERSONALA

4 cursuri

ZI SI ORA PROGRAMATA PER ACTIVITATE

MIERCURI 16:30-17:00

DANSURI

4 cursuri

ZI SI ORA PROGRAMATA PER ACTIVITATE

VINERI 16:30

JOC IN JOACA SI MISCARE (GRUPELE BABY SI MICA)

4 cursuri

ZI SI ORA PROGRAMATA PER ACTIVITATE

Data se va stabili ulterior in functie de numarul cursantilor

DICTIE

4 cursuri/luna

ZI SI ORA PROGRAMATA PER ACTIVITATE

Data se va stabili ulterior in functie de numarul cursantilor

Noutăți

cititi cele mai recente stiri si articole

Școala/grădinița de vară – Ingrid’s Club

Ai copilul înscris la o grădiniță de stat care este închisă pe perioada verii? Pe…

Școala/grădinița de vară – Maria Natalia

Ai copilul înscris la o grădiniță de stat care este închisă pe perioada verii? Pe…

Mijloace de transport pe apa “ARCA LUI NOE” – Maria Natalia

Dragii noștri părinți și prieteni, Suntem încântați să împărtășim cu voi o experiență magică pe…

Scroll to Top