Ingrid's Club

Despre Noi

Acasa > Despre Noi

NE JUCĂM, ÎNVĂȚăm, CREȘTEM ÎMPREUNĂ!

Un loc magic pentru a invata si creste

Echipa noastră de educatori și învățători sunt profesioniști bine pregătiți, cu o pasiune reală pentru educația timpurie a copiilor. Ei se dedică să ofere un mediu sigur, încurajator și stimulativ pentru fiecare copil, promovând învățarea activă și creativă. Această grădiniță a adoptat parteneriatul cu platforma digitală KINDERPEDIA .
De ce la noi ?

Pentru ca noi oferim educatie pentru cei mici

Grădinița Ingrid’s Club are o abordare educațională holistică, care pune accent pe dezvoltarea armonioasă a copilului în toate aspectele: fizic, emoțional, social și intelectual. Educația nu se limitează doar la clasă, ci se extinde în experiențele și activitățile din afara ei.

Grădinița Ingrid’s Club oferă un program educațional bine structurat și adaptat pentru fiecare grupă de vârstă. Aceasta include activități variate care contribuie la dezvoltarea abilităților cognitive, sociale și emoționale ale copiilor.

În afară de curriculumul academic, oferim și activități extracurriculare variate, precum activități artistice, sportive, muzică, dans și altele. Aceste activități îi ajută pe copii să-și descopere pasiunile și să-și dezvolte talentele.Fiecare copil este unic, așa că ne adaptăm la nevoile și ritmurile individuale ale fiecărui copil. Aceasta asigură că fiecare copil este susținut în mod corespunzător în procesul lor de dezvoltare.

Ce dotari avem ?

Care sunt facilitatile noastre ?

BAZA MATERIALĂ ULTRAPERFOMANTA
„Procesul educațional se desfășoară în săli de curs amenajate și dotate la standarde europene, având următoarea repartizare :
– Zona Recepție
– Vestiare
– Cabinet medical complet dotat și utilat
– 3 săli de curs
– biblioteca
-.cabinet consiliere
– sala de servit masă
-bucătărie proprie
-grupuri sanitare
– curte/spațiu outdoor

Unitatea asigură supravegherea video în spațiile în care își desfășoară activitatea educațională prin semnarea prezentului contract, beneficiarii indirecți își dau acordul pentru supravegherea video a copilului.

Ce alimantatie oferim la grădiniță ?

Mese Echilibrate pentru Micuti Exploratori

• În grădinița noastră, alimentația este o parte esențială a rutinei zilnice. Fiecare masă este gândită cu grijă pentru a oferi copiilor noștri cei mici o dietă echilibrată, bogată în nutrienți.

• Copiii sunt zilnic rasfatati cu trei mese pregatite in bucataria proprie, din preparate 100%
naturale, avizate bio (AE).

• Meniurile copiilor sunt concepute săptămânal și sunt alocate fiecărei zile astfel încât să respecte toate principiile alimentare privind glucidele, proteinele, lipidele, substanțele minerale și
vitaminele.

• Bucătăria de la Ingrid’s Club este dotată cu echipament profesionist, toate alimentele fiind pregătite prin fierbere sau la cuptor.

• Ne dorim ca fiecare masă să fie o experiență plăcută pentru copiii noștri. Promovăm alimentația sănătoasă și educăm micuții asupra importanței unei diete echilibrate, pregătindu-i pentru un viitor sănătos și strălucit.

Ascultati Imnul Gradinitei Noastre

Să cântăm cu voie și zâmbet, imnul copilăriei, în grădinița noastră plină de fericire și visare!

Membrii echipei

Patricia Bulie

DIRECTOR

– PROFESOR TItular INVATAMANT PRIMAR SI PRESCOLAR
– Deținătoare Atestat CAMBRIDGE
– Absolventa a Facultății de Drept și Științe Social-Politice
– Masterat Dreptul Afacerilor

Daniela Ghita

Educator Grupa Baby Club

– Asistent medical generalist

Adriana Popa

Titular Grupa Baby Club

– Educator

Vladan Mirela

Educator Grupa Mijlocie/Mare

– Profesor invatamant primar si prescolar

Dinache Anca

Educator

– Asistent Educator

Bacalu Claudia

Titular Grupa Baby Club

– Asistent Medical și Asistent Educator

Scroll to Top