Ingrid's Club

Program Ingrid's

Acasa > Program Ingrid’s

La ce oră ne Găsiți ?

Programul Nostru

Program scurt:7:30 - 12:30
Program Prelungit:7:30 - 18:30
Program de odihnă:14:00 - 16:00
Sâmbătă - Duminică:Închis
Clasele noastre

Amintirile din copilarie incep aici

Fiecare grupă în grădiniță oferă o platformă adaptată pentru dezvoltarea și învățarea copiilor în funcție de vârsta și nivelul lor de pregătire, contribuind astfel la pregătirea lor pentru viitor.

baby Club

În inima grădiniței noastre se află acest colț al minunilor, special creat pentru micuții noștri curioși. Aici, în grupa bebelușilor, fiecare zi este o călătorie în lumea fascinantă a descoperirilor.Împreună facem o echipa, iar scopul nostru este dezvoltarea armonioasă, din toate punctele de vedere, a copilului tău.

Grupa mica

Grupa mică este o lume vibrantă și plină de descoperiri pentru cei mici, cu vârste între 3 și 4 ani. Acești mici exploratori au ochii luminoși și deschiși spre minunile din jurul lor. Sunt plini de curiozitate și energie, încep să-și dezvolte abilitățile sociale și își îmbunătățesc coordonarea motorie. Activitățile din această grupă sunt centrate pe joc și învățare prin experiență, incluzând explorarea culorilor, formelor, cântecelor și dansului. Prin încurajarea creativității și a comunicării, această grupă îi pregătește pe cei mici pentru următoarea etapă a educației lor.

Grupa Mijlocie

Grupa mijlocie este locul în care copiii în vârstă de 4-5 ani continuă să-și dezvolte abilitățile sociale, cognitive și emoționale. Acești mici exploratori sunt mai pregătiți să se implice în activități structurate și să înceapă să înțeleagă conceptele de bază, cum ar fi numerele, literația și regulile de bază. Activitățile de grup și jocurile cooperante sunt importante pentru dezvoltarea abilităților de colaborare și prietenie. Grupa mijlocie le oferă copiilor oportunități de a explora lumea înconjurătoare, de a se exprima prin artă și de a descoperi pasiuni și interese.

Grupa Mare

Grupa mare este ultima etapă înainte de școală și reprezintă un moment crucial în pregătirea pentru învățământul primar. Copiii de 5-6 ani sunt mai concentrați și mai dornici să învețe, iar această grupă se axează pe pregătirea lor pentru a face față provocărilor școlii. Învățarea devine mai structurată, iar activitățile sunt gândite pentru a stimula abilitățile cognitive și de comunicare. Se acordă o atenție deosebită învățării literelor, cifrelor, dezvoltării vocabularului și a abilităților de scriere

Recenzii

Recomandările și recenziile pozitive ale altor părinți care au avut experiențe bune cu Grădinița „Ingrid’s Club” pot influența decizia de a alege această instituție.

Bianca Popescu
Bianca Popescu
2023-09-13
Un colectiv foarte unit cu un tonus deosebit și o răbdare de fier. Good people!
Loredana Suciu
Loredana Suciu
2023-08-02
O gradinita in care se tine cont de particularitatile personalitatii copiilor, de interesele si dorintele acestora. Se integreaza activitatile din curriculum pe domenii experientiale, cu activitatile liber alese si cele extra-scolare, astfel incat copiii sa nu simta nici un fel de presiune din partea cadrului didactic in procesul instructiv-educativ. Jocul este activitatea principala a copiilor, activitatile desfasurandu-se natural, intr-un cadru prielnic dezvoltarii lor emotionale, psihologice si sociale. Ca si spatiu al desfasurarii activitatilor, salile de grupa compartimentate pentru nivelul copiilor, curtea foarte mare in care copiii se simt liberi si au spatiu pentru explorat si bucataria proprie in care se gateste zilnic.
Marina Chersin
Marina Chersin
2023-08-02
Foarte mulțumită de aceasta grădinița. Tot personalul este foarte bun și respectuos. De cand a început grădinița am văzut mari schimbări la copilul meu, cele mai importante fiind la vorbit. Copilului ii plac activitățile făcute zilnic și este foarte fericit ca învață lucruri noi❤️ Recomand cu drag grădinița și doamna educatoare Iuliana este minunata
Hanna
Hanna
2023-08-02
My daughter really likes the kindergarten, she goes there with pleasure. We came from another country, for a year my daughter learned to speak Romanian a little. The teaching staff is very friendly. Professional work of teachers with a very kind attitude towards children. Thanks to the whole team for making my daughter happy.
Bugeac Eduard Ionut
Bugeac Eduard Ionut
2023-08-02
Personal dedicat si implicat!
Scroll to Top